Over ons

Oostermoer Dierenartsen is een gemengde praktijk voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Onze hoofdvestiging staat in Gieten en wij hebben een dependance in Annen. Ons professionele team van dierenartsen en assistentes heeft kwaliteit, klantvriendelijk en service hoog in het vaandel staan.

De hoofdvestiging heeft een praktisch ingerichte behandelkamer, en beschikt over een klinisch-chemisch laboratorium waar zowel bloed-, urine- als mestonderzoek wordt gedaan. In de OK, uitgerust met de modernste apparatuur, worden er op veilige manier chirurgische ingrepen uitgevoerd. Ook wordt er in onze praktijk gebruikt gemaakt van een digitaal röntgen- en een geavanceerde echoapparaat.

De dependance in Annen is een kleinere locatie waar wij op afspraak werken. Indien noodzakelijk worden patiënten doorverwezen naar de hoofdvestiging voor eventueel aanvullend onderzoek en behandeling.

Wanneer uw dier doorverwezen moet worden, heeft Oostermoer Dierenartsen samenwerkingsverbanden met specialisten en met de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht.

Oostermoer Dierenartsen is KRD-ISO gecertificeerd. Dat betekent dat het kwaliteitssysteem van de praktijk voldoet aan de ISO 9001-normen toegespitst op de dierenartsenpraktijken, waardoor onze faciliteiten aan alle eisen van deze tijd voldoen. De dierenartsen zijn geborgd en gecertificeerd en middels het systeem van permanente postacademische educatie wordt binnen onze praktijk kennis en kunde optimaal gehouden.Onze medewerkers

Team Oostermoer Dierenartsen